Allt om Björklinge och lite till. Nyheter, Företag på orten, Föreningar, Sjukvård, Skola, Barn och Ungdom, Sport och Fritid...

 

fb21px topborder2 twt21px topborder2 

Gott nytt 2014

2013 var åter igen ett nytt rekordår för Björklinges största och bästa lokala sida. Ny statistik från Google visar att vi ökat antal besökare, sidvisningar och att våra besökare är längre tid på webbplatsen än tidigare. Antal sidvisningar är nu uppe i 55158 st och antalet unika besökare för 2013 är 13146 st. Mobiler och tablets har ökat mycket, fler besöker oss via mobilerna alltså.
- mobila besökare har ökat med 87,77 %
- tablets har ökatmed 130,29 %.

Målet 2014 blir att anpassa sidan ännu mer för mobiltelefoner vilket den delvis redan är sen tidigare men kan bli bättre. Några av nyheterna 2013 var också ny design, lokalt väder, nyhetsuppdateringarna från UNT, förbättrad nyhetsbrevsfunktion. Vi finns även på Facebook och Twitter.

Så du som är företagare varför slösa pengar på dyra reklamutskick som oftast hamnar direkt i soptunnan, när du kan annonsera hos oss. Som annonsör får du, företags presentation, företagspuff i bildspel, bannerplats, klickbar länk i alla nyhetsbrev, sponsorplats i alla affischer och annonser, en gratis annons/vecka på första sidan, inga extra kostnader och allt detta för endast 1700 kr/år. Billigare än så här blir det inte! Hos oss är det kunden som söker upp dig.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till oss. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kommentarer (0)
+/- Skriv en kommentar
Personuppgifter:
Kommentar:
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Säkerhet
Skriv in CAPTCHA koden.

Annonser

Senaste kommentarerna

 • Emma Eriksson said More
  Ett häng mitt i centrum för ALLA åldrar. Konstateljé/skaparverkstad med tillgång till m...
 • Veronica said More
  Då det är en så stor lokal så får det plats med både gym, restaurang med Kina mat och s...
 • Andreas said More
  Hej!

  Jag ska snart flytta till Björklingeområdet, Södra Långåsvägen, är de...
 • Anders Fällås said More
  Det är löjligt få pendlarparkeringar i Björklinge. Har i vinter inte kunnat hitta parke...

Björklinges nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Väder

klart.se