Allt om Björklinge och lite till. Nyheter, Företag på orten, Föreningar, Sjukvård, Skola, Barn och Ungdom, Sport och Fritid...

 

fb21px topborder2 twt21px topborder2 

Om Bjorklinge.nu

Varför startade vi denna sida?

I februari 2006 startade vi upp www.bjorklinge.nu mest på prov för att se om det fanns intresse/behov av en sådan sida. Möjligheten att hitta samlad information på nätet om Björklinge fanns inte och målet var att samla allt du behöver veta om Björklinges föreningar, vård, skola, omsorg, och företag på ett ställe. Telenr, adresser, öppettider mm. Kort sagt en sida för alla, ung som gammal och inte bara för Björklingeborna utan även för dom som funderar på att flytta hit och vill veta mer om vad som finns på orten.

Resultatet lät inte vänta på sig. I februari 2006 hade vi 12 unika besökare. Sedan har ryktet spridit sig och i dag har vi ett snitt på drygt 4000 besökare och över 13 000 sidvisningar per månad. Så nu är det ingen tvekan bjorklinge.nu är Björklinges största och bästa sida på nätet.

Vad händer framöver?

Det är ni boende i Björklingeområdet som bestämmer vad som ska finnas på sidan, Ja för en framtid blir det för nu kan vi ju inte sluta. Vi har nya idéer på saker som vi kommer att köra igång här på Björklinges hemsida. Har du någon idé på innehåll? Skicka oss dina tankar och idéer!

Vill du som företagare synas här?
Som företagare på orten kan du annonsera dina tjänster genom att lägga ut en presentation med företagsnamn/info, bilder, telenr, öppettider eller länk till egen redan befintlig hemsida. Under "företagare på orten" kan du se olika exempel på hur annonserna kan se ut. Saknar du egen hemsida ordnar vi naturligtvis det också om du vill.

Saknas ditt företag på sidan så är det för att vi inte vet att ni finns och då är vi inte ensamma om det. Att annonsera på bjorklinge.nu är garanterat det billigaste reklam du kan göra för ditt företag se vår prislista under annons info i huvudmenyn till vänster.

bjorklinge01w

Tack till Åke som skickade in denna bild som troligtvis är från 1920-talet. 

Har du bilder på orten från förr så kontakta oss, vi skulle vilja sätta ihop ett foto album och det skulle vara kul om vi kunde få tag på bilder på t.ex. gamla brandstationen, motellet på den tiden det låg en Gulfmack där eller Esso macken eller på centrumet då det fans både bank, post och 2 butiker, ja kort sakt allt är av intresse gammalt som nytt. Kan du inte scanna bilderna själv och maila dom så kontakta oss så ordnar vi det.

Annonser

Senaste kommentarerna

 • Emma Eriksson said More
  Ett häng mitt i centrum för ALLA åldrar. Konstateljé/skaparverkstad med tillgång till m...
 • Veronica said More
  Då det är en så stor lokal så får det plats med både gym, restaurang med Kina mat och s...
 • Andreas said More
  Hej!

  Jag ska snart flytta till Björklingeområdet, Södra Långåsvägen, är de...
 • Anders Fällås said More
  Det är löjligt få pendlarparkeringar i Björklinge. Har i vinter inte kunnat hitta parke...

Björklinges nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Väder

klart.se